Op weg naar herstel bij chronische klachten.

Individuele sessies.

 

Op weg naar Herstel

“leer omgaan met uw klachten en de balans te vinden”

Waar bestaat de cursus uit?
 •  Totaal 16 behandelingen:
  • 12 behandelingen van 60 minuten 1x per week / 1x per 2 weken.
  • 4 behandelingen van 30 min 1x per maand.
  • Toegang tot de online cursus Op weg naar herstel.

 

 • Sessie 1 en 2 is om het probleem in kaart te brengen. Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek stellen we duidelijke en haalbare doelen met behulp van NLP-technieken.
 • Sessie 3 t/m 12 is geheel op maat. Afhankelijk van je klachten  krijg je verschillende technieken geleerd. Doel is om voor iedere klacht een oefening te hebben die de pijn onder controle kan brengen. Daarnaast gaan we kijken wat de oorzaak van je pijnklachten is en of we daar invloed op kunnen hebben. Als we de oorzaak weten. vaak zijn dat meerdere kleine oorzaken bij elkaar, gaan we ieder punt optimaliseren. Daarbij kun je denken aan: ontspanning, herstelvermogen optimaliseren met oefeningen, voeding, leefstijl, erfelijkheid,, etc… Je krijgt oefeningen op maat voor zowel lichamelijk, mentaal als ook oefeningen om jezelf te leren kennen.
 • Sessie 12 t/m 16 zijn er om het programma bij te stellen en te zorgen je programma goed bruikbaar blijft om je doelen te halen. Na 7 maanden heb je een mooi boekwerk op maat, waarmee je ook in de toekomst nieuwe problemen mee kan aanpakken.
Voor wie?
 • Mensen met chronische klachten of steeds terugkerende klachten van het bewegingsapparaat (banden, spieren, gewrichten) of ernstige vermoeidheid.
 • Leeftijd vanaf 20 jaar.

 

In principe gebruik ik het liefst gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen om mee te oefenen, maar soms ontkom ik er niet aan om oefenmateriaal uit een catalogus te adviseren. Soms adviseer ik ook om een afspraak te maken met een andere hulpverlener, ik heb goede samenwerking met diverse andere zorgverleners. Eventuele reiskosten vallen buiten de cursus. De extra kosten gaan altijd in overleg.

Bestellen?

Als je denkt dat deze cursus bij je past, neem dan vrijblijvend contact met me op. Dat kan per mail of via de telefoon 0651170556. Ik maak in principe binnen 5 dagen een afspraak voor de intake. Mocht het onverhoopt niet klikken tijdens de intake, hoef je daarvoor niets te betalen.