Reken af met chronische klachten

Ben je het zat om maar steeds weer dezelfde pijn terug te krijgen.

Of als je de ene pijn onder controle hebt, dat dan de volgende klacht zich al weer aandient?

Vraag je je af of je ooit weer kunt genieten van het leven of dat dit het is?

Je moet er maar mee leren leven.

Dat wil je toch niet!

Heb je het ook gehoord van de arts, tja, je moet er maar mee leren leven. We kunnen nog wel naar de pijnpoli, maar ik weet niet of het helpt. Niemand weet precies wat er aan de hand is, waarom je klachten houdt en die vraag houdt ook  jou in de nacht wakker.

Vragen zijn er genoeg, antwoorden te weinig.

Ik kan je helpen.

Een goed begin

Ik weet als geen ander hoe het voelt om lichamelijk pijn te hebben. Ook ik kampte met chronische pijn na een ongeval op mijn 21ste. Ik zou nooit meer kunnen lopen en had helse pijn. Ondanks dat er ook een auto-immuunziekte op de achtergrond aanwezig was, ben ik helemaal pijnvrij geworden. Ik ga zelfs nu, meer dan 30 jaar later nog steeds vooruit.

Alle kennis, die ik heb opgedaan gebruik ik nu om mijn patiënten te helpen beter te worden. Ook mede door hen blijf ik mijn kennis vergroten. Want als ik iets niet snap, dan ga ik ervoor, samen op zoek naar de oplossing. Zo is het me gelukt om ook de meest ingewikkelde klachten te helpen verbeteren.  En dat voelt heerlijk.

Ik leef mijn leven volop en dat gun ik jou ook.

Wat je allemaal leert

op weg naar herstel

N

Je leert hoe een normaal herstel verloopt.

N

Je leert wat er allemaal mee kan spelen bij het herstel, waardoor het herstel niet vanzelf gaat.

N

Dan krijg je inzicht in hoe je ieder radartje voor herstel kan optimaliseren.

N

Je leert hoe je blokkades kan opruimen die het herstel tegen houden.

N

Je krijgt heel veel lekkere oefeningen, die en zorgen voor de nodige beweging, maar die je geen extra klachten bezorgen. Zo wordt opbouwen weer leuk.

N

Je leert hoe jij je leven weer leuk kan maken ongeacht of je nu een beperking hebt of niet.  

N

Je leert jezelf steeds beter kennen en ook je grenzen. Maar die grenzen zijn er alleen om die blokkade ook weer te kunnen overwinnen. Zo ga je stap voor stap op weg naar je herstel.

 

Klinkt het te mooi om waar te zijn?

Velen gingen jou voor en echt het is te makkelijk op waar te zijn.

Altijd maar pijn, moe en ongemak

Nu zit je nog iedere keer met de teleurstelling in je lijf. Dat het niet meewerkt en iedere keer weer opnieuw jou in de steek laat. Telkens heb je hoop op een oplossing en iedere keer is het weer helaas…. Al het moeilijk doen heeft je niks opgeleverd.

Maar nu gaan we niet meer moeilijk doen.

Stel je je voor dat je niet moeilijk hoeft te doen en toch steeds een stapje vooruit gaat. Dat zou toch te mooi zijn om waar te zijn? Maar echt. Inzicht en vanuit balans gaan opbouwen is echt zo relaxed en gek genoeg ook de snelste bij chronische klachten.

R

Je lichaam wordt steeds gezonder.

Stap voor stap ga je vooruit. Je begrijpt waarom je niet kon herstellen. Je begrijpt wat je moet doen om het herstelvermogen weer te activeren en dat voelt heerlijk! Je hebt de controle over je leven weer terug.

Twijfel je of dit voor jou gaat werken?

Ik heb de eerste lessen gratis beschikbaar gemaakt voor je. Daarin zitten ook al een aantal heerlijke oefeningen. Zo kan je het zonder risico eerst uitproberen.

Denk jij: “Dit is het!”  en wil je gelijk aan de slag?  Het is nu tijdelijk voor een speciale prijs.

Normaal €495,-
Alleen nu

€267,-

Zij gingen je voor

En genieten weer van het leven.

Angelique heeft mij in een jaar tijd goed op weg geholpen. Met concrete stappen helpt ze je op weg. Ik heb mij altijd begrepen en gehoord gevoeld. Na jarenlange rugklachten ben ik er via haar behandelingen zo goed als vanaf en heb ik voldoende handvatten om hiermee verder aan de slag te gaan. Voor iedereen een aanrader, voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. – Michelle

Vorig jaar ben ik (23 jaar) gestart met de cursus mentaal en fysiek gezond bij Angelique op aanraden van een ander. Ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen. Angelique begeleidt je stap voor stap met zowel lichamelijke als mentale problemen. Ik kreeg een map met alle informatie en elke keer wordt deze aangevuld met informatie en opdrachten die voor jou van toepassing zijn. Sommige opdrachten voelden onwennig in het begin, maar het werkt echt! In ieder geval voor mij en wanneer je hier open voor staat. Angelique zorgt ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt. Ze biedt maatwerk per persoon.-Thirsa

Ik ben zo blij dat ik Angelique ben tegen gekomen. Ik was al bij zoveel verschillende therapeuten geweest, maar nu ben ik echt geholpen. Ze combineert allerlei therapieën en zorgt ervoor dat je begrijpt wat er gebeurt in je lichaam en dat helpt zo goed. Ik had al jaren lang last van allerlei klachten van mijn knieën, dan weer van mijn rug en dan weer van mijn nek. Ik ben van alle pijnklachten af en voel me ook veel gelukkiger. -anoniem

Angelique is zeer kundig, heel creatief, vernieuwend, waar nodig houd ze je de spiegel voor, houdt het heel realistisch, gebruikt een breed scala aan medische kennis, therapieën en trainingen. En als somatisch therapeut gaat zij verder dan vele anderen medische of zorg behandelaren, en zoekt voor jou de beste weg naar herstel, tot zelfs verbetering van je leven, of waar nodig realistische acceptatie en daar mee om te leren gaan. Robert

Start nu met je herstel.

Je kunt direct aan de slag

Tijdelijk is de eerste stap gratis.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Normaal €495,-
Alleen nu

€267,-

Heb je een vraag?

Laat het mij weten

Veelgestelde vragen

Een antwoord op je vraag

Hoe lang heb ik toegang tot mijn cursus(sen)?

Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus. Daarna kan je levenslang toegang krijgen voor een heel klein maandbedrag.

Wat als ik twijfel of de oefening goed is voor me.

Bij alle oefeningen leg ik uit of je wel of geen klachten mag ervaren. Bij de meeste oefeningen mag je geen pijn ervaren en zal je ze kleiner of minder vaak moeten doen. Als je toch twijfelt, kan ja altijd een individueel consult (evt. online) bij me aanvragen. Je kan natuurlijk ook eerst even je vraag mailen en ik beantwoord het dan als het kan binnen 2 werkdagen. Als je direct een antwoord nodig hebt, stuur me dan een whatsapp.

Kan ik ook individueel behandeld worden?

Het is zeker mogelijk om individueel begeleid te worden. Vaak wordt het vergoed via een werkgever en soms kan het gedeeltelijk via de fysiotherapieverzekering gedeclareerd worden.  Een combinatie tussen fysieke behandeling en de online cursus is een hele goede combinatie gebleken. Gewoon even een mailtje sturen of whatsapp en ik neem contact met je op.

Wordt het vergoed vanuit de verzekering?

De cursus op zich wordt niet door de zorgverzekering vergoed. Wel kun je de cursus combineren met individuele fysiotherapie behandelingen. Vaak is deze combinatie juist heel goed, omdat ik dan oefeningen precies op maat in de cursus kan zetten als aanvulling op de basiscursus.