Voor zorgpersoneel met long COVID.

21 november 2022

Daar sta je dan aan de frontlinie om de zorg te geven aan mensen met een ziekte waar we totaal geen verstand van hebben. En je hebt het gedaan. Je hebt je lichaam bloot gesteld aan een gevaar waarvan niemand wist wat de gevolgen waren. Of je hebt keihard gewerkt om alle tekorten in de zorg te compenseren. En ja jij kreeg ook corona en werd ziek. Maar weet je wat nog erger is, je wordt zieker en zieker van alle begrip dat je “op” bent met long COVID, maar dat niks lijkt te helpen en je lijkt alleen maar achteruit te gaan. Daar word je pas echt ziek van.

Je moet thuis nog steeds alle ballen in de lucht houden, maar het gaat niet meer. Je wil niemand in de steek laten en teleurstellen, maar het werken is niet meer vol te houden. Alleen al een trap oplopen, als je dat al kan, voelt alsof je de Mount Everest hebt beklommen. Het is gewoon niet te doen. Alles is je gewoon teveel, terwijl jij wel aan het front stond. Wel hulp gaf aan mensen die het nodig hadden.

En nu sta je in de kou.

Jou wil ik graag helpen, kijken of ik met mijn technieken je kan helpen weer hoop te krijgen, hoop te krijgen op een herstel of in ieder geval een dragelijk leven. Speciaal voor jou heb ik een long COVID revalidatie online gemaakt en dat is de basis voor herstel. Niet met moeilijk doen, maar juist met hele relaxte stappen en oefeningen. Een ex-patiënt zei tegen mij: “Angelique ga dit breed delen, want ik gun iedereen een herstel.”

Mijn vraag om hulp om te kunnen helpen.

Dat was mijn motivatie om zonder enige kennis van iets online doen een revalidatiecursus te maken. De techniek is voor mij een uitdaging, maar als ik de resultaten nu hoor, ben ik zo blij dat ik deze Mount Everest ben gaan beklimmen. Mijn grootste hindernis is nu, dat ik zichtbaar moet worden. Dat mensen de toegang kunnen krijgen tot deze informatie. Je zou mij en de long COVID patiënten enorm helpen door dit bericht te delen.

Wil je ook weten of dit iets voor jou is? Klik dan op deze link. Je kan namelijk gratis starten om te kijken of dit jou kan helpen, omdat ook ik een zorgverlener ben en er voor jou wil zijn.

www.fysioliek.nl/lcr-online/