cursus Burn-out de Baas

 

Burn-out de Baas

leer uzelf kennen en de balans te vinden.

Waar bestaat de cursus uit?
  •  Totaal 16 behandelingen:
    • 12 behandelingen van 50 minuten 1x per week / 1x per 2 weken.
    • 4 behandelingen van 25 min 1x per maand.
  • Sessie 1 en 2 is om het probleem in kaart te brengen. Daaruit stellen we duidelijke en haalbare doelen met behulp van NLP-technieken. Een lichamelijk onderzoek kan ook onderdeel ervan zijn.
  • Sessie 3 t/m 12 is geheel op maat. Afhankelijk van je klachten  krijg je verschillende technieken geleerd om het probleem zelf op te lossen. Dit zijn zowel oefeningen lichamelijk, mentaal als ook oefeningen om jezelf te leren kennen. Geheel op maat voor jou gemaakt.
  • Sessie 12 t/m 16 zijn er om het programma bij te stellen en te zorgen je programma goed bruikbaar blijft om je doelen te halen. Na 7 maanden heb je een mooi boekwerk op maat, waarmee je ook in de toekomst nieuwe problemen mee kan aanpakken.
Voor wie?
  • Mensen met een burn-out of andere mentale klachten, die zich uiten in vermoeidheid en/of klachten van het lichaam, vooral de spieren en gewrichten.
  • Leeftijd vanaf 20 jaar.
Kosten?

Het totaalbedrag bedraagt € 1097,-. Dit bedrag is inclusief de werkmap en een op maat gemaakt oefenprogramma. Misschien kan je een (gedeeltelijke) vergoeding krijgen via je werkgever, zorgverzekering of gemeente.

In principe gebruik ik het liefst gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen om mee te oefenen, maar soms ontkom ik er niet aan om oefenmateriaal uit een catalogus te adviseren. Soms adviseer ik ook om een afspraak te maken met een andere hulpverlener, ik heb goede samenwerking met diverse andere zorgverleners. Eventuele reiskosten vallen buiten de cursus. De extra kosten gaan altijd in overleg.

Bestellen?

Als je denkt dat deze cursus bij je past, neem dan vrijblijvend contact met me op. Dat kan per mail of via de telefoon 0651170556. Ik maak in principe binnen 5 dagen een afspraak voor de intake. Mocht het onverhoopt niet klikken tijdens de intake, hoef je daarvoor niets te betalen.